Hoppa till sidans innehåll

Verksamheten i P04 säsongen 14/15

04 MAJ 2015 22:21
Verksamhetsberättelse för SBBK P04 Säsongen 2014/15
  • Skapad: 04 MAJ 2015 22:21

Säsongen inleddes söndagen den 21 september med bandyträning i IVT-hallen. Under försäsongen hade vi en isträning i veckan och barmarksträning vid några tillfällen. Försäsongen blev något förlängd, fram till slutet av november på grund av ett kylmedels-läckage på Spånga IP. Dessutom var försäsongen ovanligt varm.

 

För första gången åkte vi på träningsläger. Det blev helgen 18-19 oktober och resan gick till Nässjö och inomhushallen Stinsen Arena. Tack vare alla medföljande föräldrar fungerade det självhushåll vi hade i de två klubbstugorna som ligger på arenaområdet, fantastiskt bra. Tränarna kunde helt och hållet koncentrera sig på de tre träningar och matcher som vi genomförde. Träningslägret gav mersmak, både för spelare, föräldrar och tränare. Vi upplevde att spelarna hade väldigt roligt tillsammans.

 

Laget hade sin första utomhusträning tisdagen den 25 november. Vi har tränat två gånger i veckan 1,5 timme med start klockan 17.00. Fokus på träningarna har varit skridskoteknik, bollbehandling och spelövningar. Spelarna har haft bra fokus under träningarna och utvecklats starkt.

 

Tränare Petter gick i december en kurs för målvaktstränare. Vid varje träningstillfälle under säsongen har målvakterna haft specialträning under cirka en timme och detta har gett storartade resultat. Laget har nu 4 välutbildade målvakter.

 

Vi inledde matchsäsongen med UNT-cupen i Relita-hallen. Det kändes lyxigt att få spela på stor bandyplan redan i början av november. Vi spelade också Göthes cup i november och inledde poolspelen söndagen den 22 november. En av säsongens höjdpunkter var deltagandet i Knatten Cup i Sandviken 23-25 januari. Vi tog oss inte till kvartsfinal med spelade tre jämna matcher. Cupledningen i Sandviken har gjort ett riktigt fint arbete, all markservice flöt väldigt smidigt. Vi ser fram emot nästa säsongs Knatten Cup. Vi spelade också Vårcupen på Gubbängens IP men det blev mest en övning i kamp på grund av det varma vädret och flera centimeter vatten på isen. Resultaten under säsongen har förbättrats tydligt jämfört med föregående säsong. Vi skulle vilja påstå att vi har vunnit drygt hälften av våra matcher.

 

Laget har under säsongen utvecklat relationerna med andra lag. Vi har spelat vänskapsmatcher med bland andra Sirius, Gustavsberg och Hammarby. Vi ser fram emot fortsatt utvecklande vänskapligt utbyte under nästa säsong. Att spela vår första träningsmatch 11-manna på Järnvallen i Sandviken mot Gustavsberg en söndag-morgon klockan 08.00 var en riktig upplevelse som värmde, trots kylan i luften och att båda lagen var utslagna ur cupen.

 

Vi avslutade säsongen med flera sociala aktiviteter. Vår föräldramatch avlöpte till belåtenhet för barnen och avslutades med gemensamt fika i Sportcaféet. Vi hade också en avslutning efter säsongen med Laser-game och gemensam pizza med föräldrar och syskon i Sportcaféet. Vi tror att spelarna känner sig nöjda med säsongen, vi tränare gör det sannerligen.

Skribent: August Liljeqvist

Adminstratör för PF04 är August Liljeqvist

Telefon: 0707-64 54 54

E-post: This is a mailto link

Skridskokul Spånga

handelsbanken

  ICA Supermarket Spånga

Grabber

CRIERUM Projekterar & Inreder

 

möbelmäklarna m.m.

 Web shop

  Svedbergs banner_SBBK_1;2   Svedbergs bilverkstad

Logotype Indra consulting V2

Roslagen.JPG-for-web-small Svedbergs

Lyx Konfektyr

Miele Professional 20000059851.highres

Lyx konfektyr

    Sika    

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info