Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning i Skutskär

12 FEB 2018 22:48
Tjejerna som spelat i F10M-serien avslutade säsongen med ett fjärde och sista poolspel i Skutskär. På en härlig arena och i perfekt bandyväder blev det tre jämna och spännande matcher.
  • Skapad: 12 FEB 2018 22:48

Det var en lång resa för det sista poolspelet men jag tror att såväl spelare som skjutsande föräldrar tyckte att resan var värd besväret. Skutskärs bandyplan var betydligt mysigare belägen än vår egen hemmaplan och med en permanent grillbar direkt i anslutning till planen.

Vi började med  Stockholmsderby mot ett Hammarby som hade svårt att hänga med när våra spelare bågade runt, gjorde övelämningar och flyttade spelet över libero. I nästa match var det Uppsala BoIS som stod för motståndet och som väntat blev det lite tuffare. Våra tjejer fortsatte dock att spela runt bollen på ett föredömligt sätt och matchen slutade välförtjänt oavgjort. Sista matchen var mot hemmalagets Skutskär och förhandsnacket bland spelarna handlade mycket om hur man skulle ta sig förbi dessa fyrtorn till tjejer. Skutskär har nyligen startat upp verksamheten och samlar därför tjejer i många åldrar i samma lag. De som varit med vid tidigare möten kunde dock upplysa att de inte var lika flinka på skridskor som de var stora. Matchen blev jämn med övertag för Spångatjejerna större delen av matchen, som slutade oavgjord (2-2).

Sammantaget blev det en lyckad avslutning på säsongen där omkring tio tjejer i årgångarna 09–05 tränat på fredagkvällar och genomfört fyra poolspel. 

Skribent: Måns Engelbrektsson
E-post: Adressen Gömd

Ansvarig för SBBK Flickbandy

Rickard Hartley

Telefon: 070 8378011

E-mail:  This is a mailto link

 

 Bandynätverket, bandy för tjejer

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info