Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Flickor


F14 två Matcher i Karlstad

Ojojoj! 

Vilka tjejer vi har, helt underbara att coacha, och hänga med.

Vi är 11st som spelar bandy och vilken bandy…..så kul att se.

Som Ester sa ”vi är mycket bättre an vi tror” och det visade ni.

 

En jobbig match mot ett starkt Bois med 7st från deras F17-lag med Tuva som målvakt i första halvlek. Saga sätter ett hårt skott i krysset där Tuva inte når. Vi tar ledningen…..coolt. I andra halvlek möter vi en tuffare coachning från Bois och de gör fler mål än vi gör. Men vi spelar riktigt bra bandy och står upp samt gör det sista målet i matchen…det firar vi med ett (1) ”Hurra” efter matchen.

Mosserud med 8st 01or visade sig vara tuffa att möta men vi stängde slottet, styrde ut på kant och vinner boll på alla platser på planen, grymt jobb på alla kanter, spelare ett riktigt lagarbete..0-0 i halvlek

Saga O vilka åkningar, brytningar och inställning som mittfältare, Lea kämpar sliter i första halvlek får inget gratis gör första målet och vi känner att detta tar vi, Sofia och Selma så duktiga backar som stänger mitten och äger slottet, Ellen bryter på mittplan styr ut och tar åkningarna, Clara i mål håller nollan tar det lugnt när vi vunnit bollen och startar om spelet så bra, Carro vilka matcher snabbare än tuva och äger libro rollen, Emma sån kämpe (hoppas benet är bättre idag) och Tyran som åker på de omöjliga bollarna, bryter, stör och vinner boll, petar in bollen i mål, alla jublar Ester Hörnmål på skott galet, Saga H hur många frislag fick du med dig att du orkar 2 mål bortdömda och fälld i klart friläge, Straff som sitter sååå hårt i nättaket. Vi vinner med 4-0……. 

Vi gör 7 mål på två matcher med 5 olika målgörare……

Jag är så stolt. Vi är stolta, Stockholm äger…….

Rickard

Inga nyheter hittades

Ansvarig för SBBK Flickbandy

Rickard Hartley

Telefon: 070 8378011

E-mail:  rickard.hartley@tele2.se

 

 Bandynätverket, bandy för tjejer

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bandy@sbbk.nu

Se all info