Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lasse Pellmark

Vinst, serieseger och allsvenskt kval mot Nyborg

23 FEB 2015 08:24
En enkel seger i sista seriematchen med 16-1 (10-0) mot GT/76 gör att Spånga/Djurgården står som slutsegrare i division 1 östra! Nu väntar kval mot Nyborg från Kalix om en plats i allsvenskan nästa säsong.
  • Skapad: 23 FEB 2015 08:24

Efter en säsong som började i moll med förlust i första matchen (mot just GT/76) och en tappad poäng i första matchen reste sig Spånga/Djurgården på nio och avslutade serien med fem raka segrar och lyckades därmed ta hem seriesegern på målskillnad före Helenelund.

Sista seriematchen mot GT/76 blev aldrig spännande, det var för stor skillnad mellan lagen idag. Redan efter 10 minuter hade Spånga/Djurgården gått upp i ledning med 4-0. GT tog time out och försökte backa hem mer men målen fortsatte trilla in i strid ström. I paus stod det 10-0.

I andra halvlek höjde sig GT (som saknade några viktiga spelare) något men blåränderna fortsatte mala på och lyckades bättra på målproduktionen. Till slut blev det hela 16-1 efter att Johan Nilsson gjort 9 mål. Tom Clahr som haft skadeproblem under säsongen verkar vara tillbaka på allvar och satte dit 4 kassar. I det stora hela en bra insats av Spånga/Djurgården som tidvis hade fin variation i anfallsspelet och bjöd på många snygga mål. Fakta från matchen finns här.

Nu väntar kval till allsvenskan för Spånga/Djurgården mot Nyborg. Lagen möts i ett dubbelmöte där den sammanlagda vinnaren får spela i allsvenskan säsongen 2015/16. Håll utkik på hemsidan för speldagar och tider!

Skribent: Webmaster

Skridskokul Spånga

handelsbanken

  ICA Supermarket Spånga

Grabber

CRIERUM Projekterar & Inreder

 

möbelmäklarna m.m.

 Web shop

  Svedbergs banner_SBBK_1;2   Svedbergs bilverkstad

Logotype Indra consulting V2

Roslagen.JPG-for-web-small Svedbergs

Lyx Konfektyr

Miele Professional 20000059851.highres

Lyx konfektyr

    Sika    

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info