Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Säfström Sista Passet

Dynamisk Duo Checkar Ut

04 MAR 2016 09:24
Trogna siluetter bakom sista passet.
  • Skapad: 04 MAR 2016 09:24

Som så många gånger förr stod de då åter där i smäktande motljus och stilenligt duggregn; Jesper Kärrbrink och Mats Lundell. Dessa två P16 tränare som säkerligen spenderat över 500 träningskvällar och ett otal tävlingshelger de senaste 8 åren på is med koner och visioner, lek och allvar, boll och klubba men framförallt ett oerhört tålamod och kunnande.

Uppemot 6-7 av SBBK P16 spelarna har kommit in på olika Bandygymnasium runt om i landet och risken är nog tyvärr uppenbar att vi sett dessa två herrar tillsammans i tränarrollen för sista gången, men vem vet... Vi är hur som helst många som är er ett stort tack skyldig.

Denna gång var det förvisso lite glest med just P16 killar pga sportlov, men glädjande nog fylldes planen på av outtröttliga entusiaster från såväl -02 ,-01, Div 3, Div 2 och Djurgården som samtliga inte för allt smör i Småland ville missa säsongens sista träningspass. En brokig skara med rötter från "Hippie till Hiphop" som elegant bevisar tesen om Bandy som "förenande över generationsgränserna"

Nu var måhända isen usel, höstvädret tillbaka och som vanligt missades ett stort antal bollar det avsedda målet,( vilket uppehöll den ystra trio bollplockare som denna afton, likt så många andra aftnar, bestod av herrar Björå, Sundström samt undertecknad), men jag tror ändå jag skymtade ett leende på var och en denna generationslösa sista dans.

Skribent: Martin Säfström

Skridskokul Spånga

handelsbanken

  ICA Supermarket Spånga

Grabber

CRIERUM Projekterar & Inreder

 

möbelmäklarna m.m.

 Web shop

  Svedbergs banner_SBBK_1;2   Svedbergs bilverkstad

Logotype Indra consulting V2

Roslagen.JPG-for-web-small Svedbergs

Lyx Konfektyr

Miele Professional 20000059851.highres

Lyx konfektyr

    Sika    

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info