Hoppa till sidans innehåll

SBBK P16 till slutspel i KMWC

07 NOV 2017 00:27
Spångas Team P16 (födda 02-03)spelade i helgen Kosa Mini World Cup, en turnering för 16 av världens bästa klubblag. Laget kom tvåa i gruppspelet och gick vidare till slutspel och kvartsfinal. Där förlorade laget mot cupvinnaren Sibselmash, Ryssland.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2017 00:35

Laget har haft denna cup som ett uttalat mål under flera år. Tillsammans så tog man sig dit, väl där så presterade de med den äran. I första gruppspelsmatchen mötte de ärkerivalerna TB Västerås. Matchen slutade med förlust 2-4. Märk väl att detta lag gick sedan till final där de också förlorade mot mästarlaget Sibselmash. I gruppspelet vann sedan Team P16 sina matcher mot Botnia, från FInland och Stabaek från Norge. Laget bestämde sig i dessa matcher för att vinna, vek inte ner sig och spelade stundtals en mycket fin bandy. Inte illa för ett lag som inte har tillgång till storis och knapp får tag i några tider i hockeyhall heller. Visar att man kan komma väldigt långt med målmedvetenhet, hård träning och mycket vilja.

I kvartsfinalen mötte laget ett helt överlägset lag från Ryssland som visade upp en enastående fysik och bandy på yppersta högsta nivå. Stort grattis till alla spelare, föräldrar och ledare som i så många år hållit ihop, trott på laget, rest land och rike runt för att spela i alla cuper som går att spela. Vi har lärt oss att det är viktigt att drömma, ur drömmar kommer mål och planer. Håller man sig till planen och tränar hårt, målmedvetet och inte avviker från den, så kommer resultat. Än en gång, stort grattis till en finfin prestation. Lycka till nu med kommande säsong. Kom gärna ner till IP och lagets hemmamatcher och ge dem ert stöd!

Skribent: Ian Bonetto
Epost: This is a mailto link

Skridskokul Spånga

handelsbanken

  ICA Supermarket Spånga

Grabber

CRIERUM Projekterar & Inreder

 

möbelmäklarna m.m.

 Web shop

  Svedbergs banner_SBBK_1;2   Svedbergs bilverkstad

Logotype Indra consulting V2

Roslagen.JPG-for-web-small Svedbergs

Lyx Konfektyr

Miele Professional 20000059851.highres

Lyx konfektyr

    Sika    

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info