Hoppa till sidans innehåll

Michael Bratt ny tränare för Spånga/Djurgården

16 MAJ 2015 22:43
Spånga/Djurgården förstärker på ledarsidan, Michael Bratt kommer att tillsammans med Stefan Friberg Svensson träna laget säsongen 2015/16.
  • Skapad: 16 MAJ 2015 22:43

Vi är mycket glada att kunna presentera Michael Bratt som ny tränare för Spånga/Djurgårdens Allsvenska bandylag. Michael kommer att tillsammans med Stefan Friberg Svensson träna laget under kommande säsong.

Michael kommer närmast från Örebro SK som han tränade förra säsongen, före det tränade han elitserielaget Broberg, så det är en mycket meriterad, kunnig och välutbildad tränare som ansluter. Michael är dessutom förbundskapten för Hollands landslag.

Michaels tränarkarriär startade i Mölndal vilket även är hans moderklubb. Han kommer att flytta till Stockholm i sommar och fortsätta sitt civila arbete som lärare.

Michael, hur ser du på kommande säsong och ditt nya uppdrag?

Jag ser oerhört mycket fram emot att vara delaktig i uppbyggnaden av laget och föreningen. Jag hoppas kunna bidra med min kunskap i etableringen av Spånga/Djurgården i allsvenskan och för framtiden.

Vi hälsar Micke varmt välkommen till klubben och önskar honom och laget stort lycka till!

 

När det gäller spelartruppen så är fjolårets 16-mannatrupp i princip intakt. Den enda förlusten vi kan räkna in i dagsläget är den mycket lovande Pontus Nordenfors som flyttar till bandygymnasiet i Sandviken och spel i SAIK. 

Arbetet med att förstärka truppen pågår och vi räknar med att truppen ska förstärkas med 4-5 spelare. Det första nyförvärvet är på plats, målvakten Anders Westman ansluter från GOIF Kåre. Anders har spelat med flera Stockholmsklubbar så det är en rutinerad målvakt som kommer. Det gör att vi står väl rustade på målvaktssidan med tre bra målvakter.

Förhoppningsvis kan vi inom kort presentera ytterligare spelare.

Försäsongsträningen är igång med två gemensamma pass i veckan där vi varvar innebandy med fys/barmarksträning. Det har varit bra uppslutning på träningarna och viljan att förbereda sig för allsvenskt spel är bra. Vi fortsätter att träna på detta sätt fram till midsommar då vi tar lite sommarledigt. Spelarna får dock inte helt ledigt de får ett träningsschema för individuell träning under sommaren.

Vi kommer löpande informera om förberedelserna kring vårt allsvenska lag.

Skribent: Webmaster

Skridskokul Spånga

handelsbanken

  ICA Supermarket Spånga

Grabber

CRIERUM Projekterar & Inreder

 

möbelmäklarna m.m.

 Web shop

  Svedbergs banner_SBBK_1;2   Svedbergs bilverkstad

Logotype Indra consulting V2

Roslagen.JPG-for-web-small Svedbergs

Lyx Konfektyr

Miele Professional 20000059851.highres

Lyx konfektyr

    Sika    

Postadress:
Spånga/Bromstens BK - Bandy
Box 8218
16308 Spånga

Besöksadress:
Solhems Hagväg 2
16356 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info